submit


Hvordan til at bygge et forhold med en mand, frisk skilt. Hvad er tricks til at forstå hans tilknytning til sin fortid og ikke presset. I denne video taler jeg til dig om en situation, som jeg ofte støder på i coaching, det er, når du ønsker at forføre en mand, der netop er skilt, og som endnu ikke er helt klar til at engagere sig i en historie. Du føler dig på den defensive, og nogle gange endda mistænkelige. Han forsøger at berolige sig selv, men du har indtryk af, at det ikke giver dig alle hendes tillid. Mit mål er at hjælpe dig med at forstå skilsmisse for ikke at producere fejl og tværtimod bringe de fleste til dig. Jo mere en mand vil være, og jo mere du vil have chancen for, at han er fuldt investeret i din historie. Så dette er en god tid til at lære hvordan man opbygger et forhold med en fraskilt mand, til at forstå, hvordan at erobre den uden frygt og resterende dig selv. Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at spørge mig i kommentarerne, jeg vil være glad for at svare dig. For dette, så tøv ikke med at komme og høre min hjemmeside

About